SEMINARI “DOBAR ŽIVOT”

“Obične” obitelji imaju niz životnih izazova. A obitelji djece s teškoćama, pored standardnih životnih zadataka, imaju i još mnogo više zadataka. Pritisak koji život stavlja na skrbnike roditelja djece s teškoćama je često rubno izdrživ. A može trajati godinama.

Dragi skrbnici djece s teškoćama, što bi za vas bio dobar život vjerojatno znate. Ali možda vam nedostaje način kako do njega doći i u težim životnim okolnostima. Možda povremeno upadate u krize, a možda upravo sada proživljavate osobnu krizu.
Prikupili smo znanja, temeljena na znanosti i praksi, testirali ih kroz duži vremenski period s mnogobrojnim ljudima, te stvorili sistem DOBAR ŽIVOT.

DOBAR ŽIVOT je sistem razmišljanja, organiziranja i djelovanja posebno skrojen za roditelje i skrbnike djece s teškoćama u razvoju, a vama se nude u obliku seminara. 
Ovi seminaru nisu za djecu, nisu o djeci, niti o o terapijama za djecu. Ovo je serija edukacija kojima se ODRASLIMA pomaže da poslože sebe i svoje živote.

UČIMO VAS:

– kako se nositi s krizama i pri tome zadržati smirenu glavu,
– kako izvući maksimum iz svog karaktera i temperamenta,
– kako poboljšati komunikaciju i međuljudske odnose,
– kako lakše održavati kućanstvo,
– dobroj organizaciji života obitelji,
– kako sačuvati snage.

Ukratko, podučavamo vas vještinama potrebnima za postizanje i održavanje dobrog života usprkos teškoćama.

U ovom ciklusu ćemo održati 10 susreta, koje možete pratiti ili uživo ili putem snimki, kako vam dragoZa to će vam biti potrebno računalo ili mobitel s kamerom,  gmail adresa, pristup Zoom i youtube aplikaciji te vrijeme koje biste za praćenje odvojili.

Da biste mogli pristupiti seminarima, molim vas da ispunite prijavnicu na ponuđenoj poveznici:

Seminare vodi Vedrana Grgić, roditelj djeteta s teškoćama, logoterapeut u edukaciji (psihoterapijska škola), predavač na međunarodnom UALEA institutu logoterapije, roditelj-partner i suvoditelj radionica kanadsko-australskog istraživačkog Envisage programa za obitelji djece s teškoćama, praktikant FER – Family engagement research pristupa Can-Child instituta,
McMaster University, Kanada, majstorica pripovjedačica, autorica tehnike osobnog razvoja, autorica logoterapijskog alata, autorica terapijskih priča i pjesama za djecu i odrasle, dugogodišnji administrator Facebook grupe Neurorizična djeca i vježbači koja okuplja 10.000 članova – skrbnika i stručnjaka okupljenih oko djece s teškoćama.

Program DOBAR ŽIVOT sufinanciran je sredstvima Zaklade ICF, stoga je za roditelje i skrbnike djece s teškoćama BESPLATAN.

SEMINARI osobnog razvoja
RADIONICE o fizičkom zdravlju
Pripovijedanje i glazba