EDUKACIJE koje provodimo kroz seminare i praktične radionice obrađuju razne vrste problema s kojima se obitelji mogu sresti.
Krizu tretiramo kao priliku, a prepreku pretvaramo u putokaz. Vodimo se dobrim smjernicama ukorijenjenima u savjesti Dobrog čovjeka. Cilj nam je sačuvati Srce svake obitelji zdravim i cjelovitim, stoga krize pretvaramo u Dobre krize.

SEMINAR “DOBRA KRIZA- POČETAK I KRAJ”

Seminar s praktičnom radionicom „Dobra kriza – početak i kraj“ namijenjen je roditeljima. U seminaru se sustavno prolaze sva područja života u kojima obitelj može imati problem. Polaznike se uči kako se rade dobre snimke stanja, suočavanje s istinom, pobrojane su i objašnjene razne praktične smjernice za rješavanje tih stanja.

Seminar se održava preko plaforme Zoom, te uživo u prostorima zainteresiranih udruga.

Za više informacija: Vedramamablog@gmail.com

SEMINAR „DOBRE ŽELJE“

Kroz četiri modula seminara osobnog razvoja „Dobre želje“ sudionike se vodi kroz teme „Ja i Ja”, “Ja i Drugi ljudi”, “Ja i Rad”, te “Ja i Materijalni svijet”. Počevši od istinitih snimki stanja vodimo do projekcija u Dobre rezultate u svakom pojedinom području. Kroz pojašnjenja, vizualizacije i konkretne vrjednosne alate, sudionike se oslobađa stresa i treme od postojećih životnih ograničenja, da bi se lakše ciljano doveli do ispunjenja svojih Dobrih želja.

U prvom ciklusu ovih seminara sudjelovalo je šesnaest roditelja djece s poteškoćama u razvoju, 3 obitelji osoba s invaliditetom i nekoliko desetaka „običnih“ obitelji.

Radionica se održava online.

Za novi ciklus obratite se na: vedramamablog@gmail.com

SEMINARI
RADIONICE
PRIPOVIJEDANJE
MAME LAFICE
LOGOTERAPIJA

FIZIČKO ZDRAVLJE RODITELJA se ponekad zanemaruje. Hmmmmm. Često se zanemaruje. Jer obitelj ima prednost. Jer dijete ima prioritet. Jer nemamo vremena, novca, prilike, a često niti snage pozabaviti se sobom.

Nizom radionica o fizičkom zdravlju vraćamo vas zdravijem načinu života kroz svakodnevne aktivnost – disanje, kretanje, kuhanje i još mnoge druge.

RADIONICA PRAVILNOG DISANJA

9 simptoma koj nas upozoravanju da je potrebna korekcija daha:

1. Nepravilan osjećaj gladi
2. Neredovita eliminacija stolice, urina, znoja
3. Stalan umor
4. Isprekidan san
5. Preumorni za vježbanje
6. Osjećaj težine i tromosti nakon jela
7. Osjećaj stresa kod buđenja
8. Nemogućnost uspostavljanja dnevne rutine
9. Otežano disanje

Pozivamo vas na 16- dnevni detoks dahom
Trajanje: svaki dan 2 x po 7 minuta

Za više informacija: gitazenspace@gmail.com

RADIONICA PRAVILNOG SJEDENJA

Najveći dio života provodimo u tri položaja – sjedenje, stajanje i ležanje. U tim položajima možemo osjećati bol, nelagodu, nemir, umor, težinu. Zašto je tomu tako? Bivanjem duže vremena u nepravilnome statičnom položaju energija se kreće prema dolje umjesto prema gore.

Položaji u kojima smo svojevrsne su asane, a iza svake asane stoji znanost pokreta kroz kojega se događa i transformacija životne energije u pravilnom smjeru. Kad se onda dogodi, težina i nemir u tijelu smanjuju, čak i nestaju, lakše se fokusiramo, intelekt je oštriji, a srce meko i toplo. Na podražaje iz okoline tada možemo adekvatno odgovarati, a ne ishireno reagirati. Jer nas reakcija može dovesti u nezgodan položaj, dok će naš odgovor na podražaj dovesti do boljeg rješenja.

Ova radionica bavi se savladavanjem statičnih položaja u kojima ionako boravimo veći dio dana. Time podižemo kvalitetu života na svim razinama.

Za više informacija: gitazenspace@gmail.com

 

 

 

RADIONICA AYURVEDSKOG KUHANJA

Ayurvedska poslovica kaže: “Kada je ishrana kriva, od lijeka nema koristi, ako je ishrana ispravna, lijek nije potreban.”

Kuhanje prema ayurvedskim principima koji se mogu prilagoditi brzom tempu današnjeg čovjeka i moderne obitelji. Kuhanje po ayurvedskim principima je proces koji nikad ne završava i uvijek se mijenja, jer se i naše tijelo stalno mijenja. Učeći i slušajući vlastito tijelo, ali i promatrajući druga tijela i emocije, moći ćemo lakše i bolje kuhati za sebe i ljude oko sebe.

Za više informacija: gitazenspace@gmail.com

 

SEMINARI
RADIONICE
PRIPOVIJEDANJE
MAME LAFICE
LOGOTERAPIJA